telegram

Дистанційне навчання в 3 класі: ціни, умови онлайн-навчання — Школа 977

Як відомо, МОН України запропонувало три варіанти навчання школярів на вибір за бажанням батьків – офлайн, онлайн (дистанційне чи сімейне) та змішане. Імовірно, половина всіх учнів з 1 вересня 2022 року розпочали навчання онлайн — як в Україні, так і за кордоном ті, хто у зв’язку з обставинами виїхали. Онлайн Школа 977 проводить набір учнів на дистанційне навчання, зокрема запис дітей у 3 клас.

Які предмети 3 класу викладаються на дистанційному навчанні

Онлайн Школа 977 пропонує всі шкільні дисципліни для 3 класу початкової школи, які передбачені державною освітньою програмою:

  • українська мова;
  • літературне читання;
  • англійська мова;
  • я у світі;
  • образотворче мистецтво;
  • математика;
  • природознавство;
  • інформатика;
  • основи здоров’я;
  • трудове навчання.

Онлайн -уроки в Онлайн Школі 977 йдуть у дві зміни, щоб українську освіту можна було отримати як тим, хто живе в Україні, так і переміщеним через війну сім’ям. Для учнів, які перебувають за кордоном, враховується різниця у часових поясах.
Тривалість дистанційних онлайн-уроків для третього класу складає 40 хвилин. Крім онлайн-уроків, діти збираються на зустрічі, що розвивають, де вони під керівництвом вчителя практикуються виступати або проводити заходи.
Що ще корисно знати батькам: дистанційна Онлайн Школа 977 включає у вартість пакетів “Онлайн-учень” та “Учень” щотижневі консультації з вчителями з усіх предметів. Для учнів 3 класу це консультації з їх учителем та з учителем англійської мови. Це дуже хороша допомога для учнів.
Якщо сім’ї з фінансових міркувань не підходить навчання на онлайн-уроках, то пакет “Учень” добре допомагає в цій ситуації. Батьки отримають усі матеріали для навчання, включаючи відео та тестування, а вчителі перевірятимуть виконані роботи, контролюватимуть, як проходить навчання, та консультуватимуть щотижня батьків разом із дітьми.

Учителі Онлайн Школі 977

Наші вчителі початкової школи мають високу кваліфікацію та відповідну освіту, що дозволяють давати дітям знання гарної якості. Фахівці натреновані подавати матеріал цікаво, практично та доступно згідно з внутрішнми високими стандартами Онлайн Школи 977 подавати матеріал цікаво, практично та доступно.
Звісно, ​​вчителі онлайн-класів регулярно проходять курси підвищення кваліфікації. Також вони навчаються на додаткових курсах, що дозволяє нам контролювати якість роботи та пропонувативам  вам лише першокласних освітян з усієї України. При роботі з вашою дитиною враховуються її навички та інтереси, завдяки чому процес дистанційного навчання за програмою 3 класу проходить комфортно та ефективно.

Дистанційне навчання 3 клас: ціни, умови онлайн навчання. Школа 977

Підготовка та процес дистанційного навчання у 3 класі

  1. Підготовка до дистанційного навчання третьокласника відбувається у три етапи:
    Переконайтеся, що у вас є всі технічні засоби навчання — ПК або ноутбук, а також стабільний інтернет. На першому етапі батьки також мають підготувати документи — договір, заяву на зарахування, особову справу учня чи учениці та медичну довідку.
  2. Батьки обирають пакет навчання та вносять оплату.
  3. Коли перші два пункти виконаєте, дитина може братися за навчання.

Сам процес навчання за програмою 3 класу відбувається згідно з обраним тарифним пакетом. Пакет “Онлайн-учень” передбачає навчання в онлайн-режимі — уроки в реальному часі з 9:00 та взаємодія з вчителями. Навчання відбувається маленькими класами. Друга зміна враховує, що діти знаходяться в інших часових поясах і починаються у 3 класі після 15:00.

Пакет “Учень” передбачає посилену класичну модель дистанційного навчання — гнучкий графік занять, всі матеріали у вільному доступі та консультації з вчителями доступними щотижня.

Пакет “Екстерн” пропонує дистанційне навчання із самостійним вивченням предметів у зручний час та в зручному темпі. Онлайн Школа 977 пропонує варіант, у якому учні можуть скористатися перевіркою робіт і консультаціями з вчителями. Такий пакет дозволяє закінчити 2 класи за рік.

Також за бажанням завжди можна замовити репетиторство — поглиблене вивчення конкретних дисциплін. Вибираючи будь-який пакет, можна записати на пробний урок.

Вартість дистанційного навчання у 3 класі

Базова ціна за навчання для третього класу за 1 місяць:

“Онлайн-учень” 6060 грн за першу зміну;
4050 грн за другу;
пробний тиждень — 1500 грн;
пробний урок 100 грн;
“Учень” 3550 грн;
“Екстерн”  від 1300 грн.

Залежно від вибраних предметів та їх кількості ціна може змінюватись. Щоб розрахувати вартість, скористайтеся нашим онлайн-калькулятором.

FAQ

Хто може перейти на дистанційне навчання у 3 класі?

Зараз це доступно всім без винятку школярам. Потрібно лише укласти договір із онлайн-школою, оплатити навчання і можна братися за освітній процес.

Яке навантаження на учнів у 3 класі під час дистанційного навчання?

Санітарний регламент для шкіл (затверджений наказом МОЗ з 25 вересня 2020 року) визначає для учнів у 3 класі початкової школи не більше 1 години на домашнє завдання.

На якій платформі організовано навчання дітей 3 класу в Онлайн Школі 977 ?

Для організації дистанційного навчання ми використовуємо хмарну платформу Google Classroom, де знаходяться всі навчальні матеріали, до якої учень має постійний доступ.

Як оцінюють учнів 3 класи під час дистанційного навчання?

Оцінювання учнів може здійснюватися очно чи дистанційно, у синхронному чи асинхронному режимі з використанням відеоконференцзв’язку. Результати та оцінки фіксуються у класних електронних журналах.

Як батьки можуть контролювати успіхи учня чи учениці 3-го класу на сімейному навчанні?

Усю інформацію про успішність дитини батьки можуть перевірити будь-якої миті, зайшовши в Google Classroom.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Автор: Софія
Навчайтеся онлайн самостійно або з учителем у реальному часі за матеріалами нашої школи комфортно, доступно, творчо
2 Комментариев к “Дистанційне навчання в 3 класі: ціни, умови онлайн-навчання — Школа 977”
  1. Інга :

    Доброго вечора . Скажіть будьласка моя дитина зараз навчається во Франції уроки закінчуються 16:30 , і ми не встигаємо на онлайн урокі української школи /( У котрій годині у вас починаються уроки . Я би хотіла пробний тиждень .

    1. sofiіa sofiіa :

      Добрий день! Навчання І зміни з 9.00, а ІІ з 15.00. Якщо не підходить розклад, то можете обрати пакети “Учень” чи “Екстерн”, бо там прив’язки до графіку не буде. https://977.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Читайте також